martes, 25 de abril de 2017

El perfecte Te xines

Descripció del remei:

Te de Ginkgo biloba:


Ingredients: 
  • 50 g de fulles seques de ginkgo biloba
  • 1 litre d'aigua
  • sucre o edulcorant al gust
Elaboració:

Pas 1: Preparar te de ginkgo biloba és molt senzill i només et portarà uns minuts. 1. El primer que has de fer és posar en una olla 1 litre d'aigua mineral i esperar que aquesta bulli posant el foc a temperatura baixa.


Pas 2: Una vegada que l'aigua hagi arribat al punt màxim d'ebullició, afegeix les fulles seques de ginkgo biloba, tapa l'olla i deixa que bullin durant almenys 5 minuts més.


Pas 3És important que un cop passats aquests minuts, apaguis el foc i deixeu reposar la barreja per uns 10 minuts, aproximadament, perquè tots els components i propietats d'aquesta planta quedin ben impregnades en la infusió que vas a prendre.

Pas 4: Finalment, només has de colar la barreja per retirar totes les restes de les fulles de ginkgo biloba i abocar-la en una gerra. Així de senzill! En uns instants, tindràs la teva infusió de ginkgo biloba i llista per prendre.

Com utilitzar-lo:

Es recomana consumir dues tasses al dia després dels àpats i no superar aquesta dosi, doncs un consum excessiu podria ocasionar algun tipus de reacció al·lèrgica, mals de cap o molèsties estomacals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario