martes, 21 de febrero de 2017

NUTRICOSMÈTICA


QUÈ ÉS?

La nutricosmètica és la cosmètica que s’ocupa de la bellesa de la pell, actuant des de l’interior. Consisteix en ingerir productes alimentaris en petites dosis amb propietats cosmetològiques, com els antioxidants, activadors del col·lagen, minerals (Zn, Se ,Ca), vitamines, aminoàcids i altres nutrients que han demostrat la seva importància en les funcions de l’organisme per a que la pell obtingui tots els nutrients necessaris per mantenir-se fresca i jove.  ON ARRIBEN?

Aquests nutrients arriben allà on els cosmètics no poden arribar, és a dir, a les capes internes de la pell que són les responsables de la regeneració de les cèl·lules de l’epidermis. També poden anar destinats a millorar i  reforçar el cabell, ungles...  

COM ACTUA?

Actua mitjançant una micronutrició. fent una acció des de l'interior a l'exterior, proporcionant una major densitat i fermesa a la pell (disminuint arrugues i imperfeccions, aportant i millorant el to...), cabell i ungles.   


S’aconsella utilitzar-los a partir dels 30 anys quan comencen a evidenciar-se els primers signes d’envelliment cutani i alteracions en el cabell i les ungles.

Els resultats de la nutricosmètica comencen a notar-se a partir del tercer mes del seu consum . Cal tenir en compte, que no ha de ser un substitutiu de la ingesta de verdures, fruites i hortalisses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario