viernes, 6 de noviembre de 2015

Curs 2015 - 2016

BENVINGUTS!!
Els alumnes de PFAR us donem la benvinguda.Pròximament podreu gaudir de nous articles que ens ajudaran a portar una vida més saludable i visitareu el nostre SolcGarden que poc a poc anirà creixent.

                                      ---------------------------------------------------------------------------------


VISITA GUIADA AL JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA 2015

 Els alumnes de segon curs de PFAR (tècnics en farmàcia i parafarmàcia), hem realitzat una visita guiada al Jardí botànic de Barcelona per tal d’ ampliar els nostres coneixements sobre la vegetació dels cinc continents  i , en particular del bosc mediterrani, tot acabant amb l’ observació de les plantes medicinals més habituals en el nostre país.
Ens hem fixat en els rètols, i hem constatat que hi ha moltes varietats de plantes i arbres en perill d’ extinció,  ja que els rètols eren de color vermell i així ho especificaven.
Tot plegat ens ha servit per agafar idees per organitzar i retolar el nostre Solcgarden.                                       ---------------------------------------------------------------------------------

 SORTIDA AL MONESTIR DE PEDRALBES 2015-2016


Els alumnes de 2on de PFAR han anat a visitar el monestir de Pedralbes i en especial el jardí de plantes medicinals del Monestir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario